Plisségordijnen

De modieuze plisségordijnen zijn ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Van schuine ramen, driehoeksramen tot ronde ramen en van trapeziumramen tot de ramen van een serre. De modieuze collectie plisségordijnen biedt stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een opvallende uitstraling. Door de variatie aan mogelijkheden en modellen past het plisségordijn in elke interieurstijl.

Uitermate geschikt voor bijzondere ramen
Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden.


Heb je een parket- of laminaatvloer? Plisségordijnen hebben een geluiddempende werking. Eén van de vele praktische voordelen van deze stijlvolle binnenzonwering.

Bedieningsgemak
Plisségordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je plisségordijn ook elektrisch bedienen.

Terug naar overzicht