Wie zijn wij?

Hometextile by Fabriekswinkel, gelegen te 9070 Destelbergen (dicht bij Gent), biedt kwalitatief huishoudtextiel aan tegen fabrieksprijzen. Nergens vindt u een ruimer assortiment huishoudtextiel, gaande van keukenlinnen tot sierkussens. Bovendien zijn we gespecialiseerd in beddengoed in verschillende maten en stoffen en maken wij ook alle soorten raamdecoratie op maat in ons eigen atelier. Uw garantie op een perfecte afwerking. Klik hier om een offerte aan te vragen. Kom langs in onze winkel waar onze vakmensen klaar staan om u advies en een excellente service te bieden.

Historiek

In de jaren 80 is de winkel ontstaan als een verkooppunt van alle geproduceerde tweede keus van de weverijen van de bekende UCO-textielgroep gelegen te Gent. Tweemaal per jaar werd aan het personeel van UCO producten verkocht gaande van bed- en badlinnen tot voering voor overgordijnen. De volgende stap in de geschiedenis van de Fabriekswinkel gebeurde in de jaren 90 met het openen van de winkel voor het brede publiek. Twee namiddagen per week werd naast het huidige aanbod ook stoffen aan de lopende meter, ondergoed, kousen en bovenkledij verkocht. Vandaag is de Fabriekswinkel uitgegroeid tot een moderne interieur- en decoratiezaak die zijn producten aanbiedt aan erg interessante prijzen. Naast een ruim assortiment aan textielproducten voor het huis, kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor raamdecoratie en advies. In 2012 verviel de exploitatie van de “UCO” site en hebben we met onze buurman Kangoeroe beslist om samen te verhuizen naar een nieuwe locatie. Deze verhuis was het ideaal moment om ook onze naam naar HOME TEXTILE by Fabriekswinkel te veranderen.

Merken

Bonnanotte – Butterfy – Clayre & Eef – Covers & Co – De Witte Lietaer – Dourev – Dreams by Carlina – Dreamstyle – Dubos - Essenza – Essix – Finesse Hageman home fashion – Harmony – HNL Living – House in Style – Instyle – Lasa – Libeco – Lovely Casa – Maison & Maison – Mistral Home – Nocturne – Passion – Pure – Puylaert Home – Quality Style – Romanette – Simla – Stof – Tiseco Home – Van Dyck – Vanezza – Vent du Sud - Walra – Winkler – Ziczac ...

Jobs

Spontane kandidatuur: mail naar didier@hometextile.be