Horizontale jaloezie alu - 25 mm

Horizontale jaloezieën
Vind de horizontale jaloezie die bij je past. Zo kun je kiezen voor je lievelingskleur, de kleur die past bij je interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is.
Laat je verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends. De collectie horizontale jaloezieën biedt aluminium lamellen in tientallen kleuren en structuren.
Je kunt ook kiezen voor houten jaloezieën of voor jaloezieën van transparante kunststof. Met een ruime keuze uit kleuren en uitvoeringen vind je zeker de
horizontale jaloezie die perfect past bij jouw smaak en interieur.

Van elegant tot robuust: aluminium jaloezieën horizontale jaloezieën in duurzaam aluminium zijn er met lamelbreedtes van 16 mm tot 70 mm.
Als je een elegante uitstraling wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

INSPIRATIE
Door het ruime aanbod aan kleuren en uitvoeringen vind je altijd een jaloezie waarmee je jouw interieur compleet maakt. Laat je inspireren en kijk eens op onze pagina's vol wooninspiratie.

PRAKTISCH
De aluminium horizontale jaloezieën zijn vochtbestendig en dus heel geschikt voor je badkamer of keuken. Je houdt ze ook gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Terug naar overzicht