Paneelgordijnen

Een groot aantal stoffen in de collectie rolgordijnen is ook geschikt voor paneelgordijnen. Een paneelgordijn bestaat uit verticale banen stof. Deze banen worden voor elkaar geschoven langs een bovenrail. Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en creëren een strakke en moderne uitstraling. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm. Maak je paneelgordijn uniek door voor verschillende kleuren in één paneelgordijn te kiezen of kies voor een print. De uni- en structuurstoffen combineren prachtig. Je kunt ook kiezen voor een transparante of verduisterende versie.

ALS ROOMDIVIDER EN KASTDEUR
Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze staan erg mooi voor grote ramen of schuifpuien, maar kunnen ook heel goed functioneren als kastdeur, of op een speelse en creatieve manier één ruimte opdelen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder.

HOUD JE VAN DESIGN?
Door je paneelgordijn af te werken met de aluminium onderlat krijgt het een modern aanzien.

COMBINEREN MET ROLGORDIJNEN
Heb je in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies dan voor die ramen een rolgordijn in dezelfde stof. Rolgordijnen zijn beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Zo blijft je interieur één geheel.

Terug naar overzicht